Skip to main content

နိုင်ငံဖွံ့ဖြိုးတိုးတက်ရေး အချိန်အခါကိုက် စတင်ကြိုးပမ်း

မြန်မာလူမျိုးများသည် အစားအစာများတွင် ဆီပါမှနှစ်သက်ကြသောလူမျိုး ဖြစ်သည်။ ဆီမပါဟင်းမဖြစ်၊ ဆီပါမှ ကျေနပ်၊ ဆီကို အစွဲအလမ်းကြီးစွာ အရသာခံ စားသောက်ကြသည်။ သန့်စင်သောဆီကို သင့်တင့်မျှတစွာစားသုံးပါက ကျန်းမာရေးကို အထောက်အကူပြုပြီး အလွန်အကျွံစားသုံးပါက ကျန်းမာရေး ထိခိုက်နိုင်သည်ကို သိပါသော်လည်း ဆီစားသုံးခြင်းကို မလျှော့နိုင်ဘဲ နေ့စဉ်စားသုံးနေကြသည်။
Subscribe to အယ္ဒီတာ့အာဘော်